Aspen Mural in Valsetz by Neal W. Werner

Item

neal_stairwell.jpg

Title

Aspen Mural in Valsetz by Neal W. Werner

Description

This mural was painted by Neal W. Werner, who, at the time, made murals around campus. Later, Werner became director of the College Center. The mural is located in a stairwell in Valsetz Dining Hall that is not open to the public, but many student workers and Valsetz staff still enjoy it. It depicts a forest of aspen trees along the walls and ceiling.

The photograph looks down a stairwell. The white tree trunks around the walls reach up so the tops of the trees continue up onto the ceiling in greens and yellows.

Creator

Werner, Neal W.

Date

1980

Rights

Copyright Not Evaluated
https://rightsstatements.org/page/CNE/1.0/

Type

Image; StillImage

Coverage

United States--Oregon--Polk County--Monmouth

Physical Dimensions

Digital photograph as a jpg image (96 dpi, pixel dimensions- width: 290, height: 400)

Collection

Citation

Werner, Neal W., “Aspen Mural in Valsetz by Neal W. Werner,” Omeka @ WOU, accessed November 30, 2020, http://omeka.wou.edu/document/1758.